Nyheter

Her kommer alt av nyheter angående Horten Legesenter AS

Legekontoret 21.09.2020

Fastlegen din er der for deg - bare på en litt annen måte enn før

Koronapandemien har endret mye på kort tid. Nå skal vi holde avstand til andre og jobbe hjemmefra. Fastlegene har startet med videokonsultasjoner og vil helst ikke ha pasienter med forkjølelse inn på kontoret. Mange tror at vi er overbelastet av korona-pandemien, men faktisk har vi kapasitet til å snakke med DEG og bidra til å løse DINE helseproblemer. Så har du helsemessige spørsmål eller ønsker å diskutere dine bekymringer om blodtrykket, diabetesen, forholdet til kona eller korona (😉), så ta kontakt!
Det må bare skje på en litt annen måte enn før. Vi oppfordrer dere til å sende en e-konsultasjon til fastlegen via Helsenorge.no. Du kan også bestille en videokonsultasjon direkte fra Helsenorge. Og bruker du ikke Helsenorge, kan du ringe og be om at fastlegen din tar kontakt med deg på en eller annen måte. Vær imidlertid oppmerksom på at vi har redusert bemanning på telefon, slik at det kan være lenger ventetid enn vanlig. Derfor er meldinger på Helsenorge veldig greit.
Korona-situasjonen vil nok vare en god stund. Derfor er det ikke nødvendig å vente med alt du lurer på til den er over. Ta gjerne kontakt, men gjør det via Helsenorge eller telefon. Av smittevernhensyn kan du bare møte opp om du har en avtale - eller at det er helt akutt. 😷